sobota, 13. april 2013

Kuhinja za nov dom



Opremljate dom? Kje začeti? Velikokrat pridemo do točke, ko ne vemo kako naprej, zato vam navajam nekaj stvari na katere morate biti pozorni pri nakupu kuhinje...

Kuhinja je prostor, ki ga opremljamo za dlje časa, zato pri tem nikar ne hitimo. V Sloveniji se število ponudnikov vsak dan veča, kar pomeni veliko izbiro, obenem pa tudi težjo odločitev.

Okusi so različni, zato vam svetujem, da se sprehodite po trgovinah, kjer imate priložnost videti različne postavitve in možnosti. Pri tem so nam v pomoč zaposleni, ki izrisujejo načrte kuhinj glede na naše želje, prostorsko razporeditev, ceno… 

Najcenejša oblika nakupa je vsekakor izbira razstavnega eksponata. V kolikor pa imamo svoje zamisli, pa izberimo že prej omenjeni izris.

Pri naročilu lesenega dela kuhinje lahko kar na licu mesta dokupimo tudi vse gospodinjske aparate. Druga izmed možnosti je, da omenjene aparate kupimo posebej, kar je velikokrat tudi cenejša izbira.
Konkurenca na trgu je velika, zato povprašajmo tudi za popuste. Ponudniki se trudijo obdržati stranke, nove pa pridobiti, zato so nam na voljo številne ugodnosti. K temu spadajo tudi njihove dodatne storitve, kot so dostava na dom, montaža...

Način plačila? Le redki imajo pri roki toliko denarja, da lahko nakup opravijo v celoti. Pri tem nam pomagajo različne oblike financiranja, ki se pa od trgovca do trgovca razlikujejo.

Kot vidimo imamo na izbiro veliko različnih možnosti, le prilagoditi jih moramo svojim željam in potrebam. Pa prijeten nakup.