četrtek, 20. julij 2017

Rumene allstarke ko rabite pozornost

Tako na ulici kot v trgovini oko takoj prepozna znamenito podobo allstark, kar je morda kar nekoliko presenetljivo, če upoštevamo pestro barvno paleto, s katero so obarvani nešteti modeli allstark. Obstajajo le ene prave allstarke, a vseeno so prave prav vse, ki jih imamo na razpolago – vse dajo namreč takoj vedeti, za kaj gre, ne glede na barvo in model. Zato je morda kar težko izbrati prave čevlje zase, a ne skrbite, za vsakogar se najde optimalna rešitev. Converse All Star superge veljajo za kultno obutev, katere podobe ni mogoče zamenjati z nobenimi drugimi čevlji.


Nekaterim bodo gotovo najbolj všeč rumene allstarke. Težko bi zatrdili, da rumeni modeli spadajo med klasike te znamke, saj so vseeno bolj prepoznavni modri, črni in rdeči All Star čevlji, a tudi rumena se nedvomno uvršča med priljubljene barve predvsem pri tistih, ki vztrajajo, da so edine prave allstarke enobarvne z belo kapico. Ne glede na to, ali rumene modele štejemo med klasične ali ne, so odlična izbira. Po tej barvi bodo posegli predvsem tisti, ki se ne bojijo pokazati, kaj nosijo.

Rumene allstarke bodo takoj pritegnile pozornost, ker pa živahna barva ne bo na poti ikoničnemu dizajnu čevljev, bo povsem jasno, kaj imate obuto. Tistim, ki želijo svojo obutev skrivati, rumenih allstark ne moremo priporočiti. Ta barva je za samozavestne, za tiste, ki rabijo pozornost!

Najpogostejša izbira za ljubitelje rumene barve je konkretna, živahna rumena barva. To pa seveda ni vse, kar v rumenih odtenkih nudi pestra izbira All Star superg. Če vam je rumena barva všeč, a z vpadljivostjo svojih novih čevljev ne želite pretiravati, so vam na voljo tudi nekoliko milejše različice. Na drugi strani pa bodo najpogumnejši izbrali »wild honey« verzijo, ki prinaša gumijasto različico allstark, povsem obarvano v medeno rumeno barvo – vključno s kapico, vezalkami in logotipom! Izbire je torej dovolj tudi za tiste, ki se želijo odeti v rumeno, le pobrskati je treba.